Petr “Pixy” Staníček je, alespoň pro mne, jednou z legend české (nejen) bloggerské scény. Jeho Pixylophone jsem otevíral každé ráno a čekal jsem, co nového zase vyplodí. Leckdy byl kontroverzní, nikdy si nebral servítky a právě proto jsem měl jeho blogposty rád. Nezřídka kdy se pod nimi rozpoutala vášnivá diskuze, čítající i stovky příspěvků.

Pixy byl také jeden z prvních, kdo zprovoznil “hodnocení komentářů” pod články – a nutno uznat: vytvořil tento systém skutečně dokonale :). Čtenáři pak nemuseli ztrácet čas čtením “zbytečných plků.”

Dnes jsem po otevření Pixyho blogu chvilku nechápavě zíral na nadpis Bílým šátkem mává, kdo se loučí… a doufal jsem, že ve článku nebude to, co jsem si myslel. Bohužel bylo – Petr “Pixy” Staníček píše: Tenhle web v této podobě prostě skončím. Myslím, že nic lepšího mě o dovolené napadnout nemohlo.

Co dodat? Je to škoda. Pixyho jsem si četl rád, ať už šlo o technicky laděné články o webdesignu a CSS, nebo o osobní postřehy, názory, komentáře…. Tak mám zase o jeden kvalitní zdroj čtiva méně 🙁

Kategorie: Z Internetu

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *